Menu

Datum: 12-04-2023

Wonen met uitzicht over Berkelse Plas erg in trek

De verkoop van het eerste appartement van Het Kwadraat in Berkel en Rodenrijs is een feit. Vrijdag 12 mei is de eerste koop-/aannemingsovereenkomst ondertekend. De komende weken worden meerdere handtekeningen gezet.

Het Kwadraat is onderdeel van het centrumplan Berkel Centrum West en is de laatste fase die in verkoop is gegaan. De appartementen voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit betekent niet alleen dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen aan het einde van de maand ook een lagere energierekening op!

De verkoop van het nieuwbouwplan Het Kwadraat kent een voorspoedige start; de meeste bouwnummers staan onder optie en er zijn al veel tekenafspraken gemaakt. De eerste overeenkomst van Het Kwadraat is getekend door de heer P.M. Dingemanse en mevrouw F.A. Dingemanse-König.

Centrumplan Berkel Centrum West
Het centrumplan Berkel Centrum West is een ontwikkeling van ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie. Het plan bestaat uit 5 appartementsgebouwen en het nieuwe cultuurhuis Casa Cadanza. De 151 appartementen die de gebouwen Alluvium, Brinkhof, De Compagnie en Westerpoort tellen, zijn allemaal verkocht en worden momenteel gebouwd. De verkoop van Het Kwadraat is onlangs gestart en de prachtige appartementen met uitzicht over de Berkelse Plas blijken zeer gewild. De bouw van Het Kwadraat start in het vierde kwartaal van dit jaar. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Meer over het project    Projectwebsite