Menu

Bouwen aan de toekomst

Om het vakmanschap in stand te houden werken wij actief en continu aan het opleiden van potentiële timmerlieden en metselaars. Maar ook eigen ervaren medewerkers houden de kennis up-to-date door regelmatig bij te scholen. Zo kunnen wij niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst kwaliteit garanderen.

''We garanderen kwaliteit, ook in de toekomst.''

Werken en leren bij ABB Op Maat

Wil je ook timmerman of metselaar worden? ABB Op Maat is hét bedrijf om het vak te leren. Het opleiden kan zelfs al beginnen met stages tijdens je schooltijd op het VMBO. Daarna tijdens je opleiding van niveau 1 tot en met 4, incidenteel zelfs niveau 5.  Voor welk niveau je ook gaat, onze ervaren vakmensen begeleiden je graag.

Voor het opleiden werken wij samen met het opleidingsbedrijf ‘Bouwmensen’ in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Geldermalsen en Bergen op Zoom. Meld je nu aan en wie weet kan je bij ABB aan de slag! Neem naast je aanmelding ook contact met ABB op, dan plannen wij alvast een gesprek met jou.

Ben je al timmerman,- maar wil je doorgroeien naar werkvoorbereider, voorman of uitvoerder? Ook dan kun je bij ABB blijven werken. ABB Op Maat is onderdeel van ABB Bouwgroep. Daar kun je terecht voor een vervolgopleiding.

Meer over Bouwmensen Meer over ABB Bouwgroep

Vakmanschap en zekerheid

Wij nemen u graag alle zorg uit handen, want het bouwen of verbouwen van uw woning of bedrijfsruimte is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Daarom krijgt ook dit soort projecten alle aandacht van ons gemotiveerde en vakkundige personeel.

Een vast contactpersoon zal u stap voor stap begeleiden tijdens het hele traject. Met meer dan 50 jaar ervaring kennen we de wetgeving, de procedures, de valkuilen en de aandachtspunten. Wij communiceren glashelder, hanteren een strakke planning en geven een offerte. En omdat we achter ons product staan, krijgt u garantie van stichting Bouwgarant.

Het liefst zijn we zo vroeg mogelijk betrokken bij de plannen. Zo kunnen we onze kennis en ervaring al direct inbrengen. Dat voorkomt verrassingen tijdens de realisatie- en onderhoudsfase van het project. Alles is bespreekbaar, we denken graag met u mee.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.