Menu

Maatwerk

Binnen ABB hebben we een eigen divisie die zich bezighoudt met maatwerk. Denk aan villabouw, grote verbouwingen, het aanpassen van bedrijfspanden, renovatie en restauratie. Tijdens de uitvoering van uw project zorgt deze afdeling binnen ABB voor ondersteuning van de begin- tot de eindfase. Hierbij staan advisering en vakmanschap centraal.

De afdeling is een multifunctionele divisie binnen ABB Bouwgroep. Een team met oog voor uw persoonlijke wensen. Deze divisie is ontstaan is door de samenvoeging van Aannemingsbedrijf Panco b.v. en de afdeling Verbouw, Onderhoud & Service van ABB. Beiden hebben meer dan 50 jaar bouwervaring en gebruiken deze bouwkracht om uw wensen te realiseren.

ABB Op Maat Website 

''Onderscheidend, persoonlijk en klantgericht bouwen.''

Veelzijdigheid is het specialisme

Misschien kent u ABB vooral van de grotere bouwprojecten. Toch weten ook veel particuliere opdrachtgevers ons te vinden.

Of het gaat om de nieuwbouw van uw woning/ villa, het opsplitsen van uw boerderij in meerdere woningen, restauratie van een historisch pand of het aanbouwen van een serre. Onze veelzijdige vakmensen denken graag met u mee.

Vakmanschap en zekerheid

Wij nemen u graag alle zorg uit handen, want het bouwen of verbouwen van uw woning of bedrijfsruimte is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Daarom krijgt ook dit soort projecten alle aandacht van ons gemotiveerde en vakkundige personeel.

Een vast contactpersoon zal u stap voor stap begeleiden tijdens het hele traject. Met meer dan 50 jaar ervaring kennen we de wetgeving, de procedures, de valkuilen en de aandachtspunten. Wij communiceren glashelder, hanteren een strakke planning en geven een offerte. En omdat we achter ons product staan, krijgt u garantie van stichting Bouwgarant.

Het liefst zijn we zo vroeg mogelijk betrokken bij de plannen. Zo kunnen we onze kennis en ervaring al direct inbrengen. Dat voorkomt verrassingen tijdens de realisatie- en onderhoudsfase van het project. Alles is bespreekbaar, we denken graag met u mee.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

ABB Op Maat Website