Menu

Flexibel in vastgoed met een maatschappelijke waarde

Zorgcentra, schoolgebouwen, sportaccommodaties en multifunctionele centra. Maatschappelijk vastgoed staat voor voorzieningen die van meerwaarde zijn voor de maatschappij. ABB ontwikkelt, bouwt, renoveert en transformeert vastgoed dat voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en een fijne plek biedt aan alle gebruikers.

''Met creatieve oplossingen creëren we maatschappelijk vastgoed dat een fijne plek biedt aan alle eindgebruikers.''

Van nieuwbouw tot renovatie en transformatie

De eisen die aan gebouwen met een maatschappelijke functie worden gesteld veranderen. Flexibiliteit is eerder noodzakelijk dan gewenst. Zowel qua functie als in het bouwproces. We hebben de kennis en ervaring in huis om vastgoed te realiseren dat voldoet aan alle eisen en wensen van onze opdrachtgevers én eindgebruikers.

Mensen moeten zo prettig mogelijk kunnen wonen, werken, sporten en leren. Daarom begint alles met luisteren en behoeften in kaart brengen. Want wat willen we bereiken? Aan welke wensen moet een gebouw voldoen? En hoe gaan we dat realiseren? We denken in iedere fase mee met onze opdrachtgevers en realiseren samen flexibele en duurzame oplossingen.

Verhalen

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons ervaren.

Frits Verschoor, bestuurder van Vastgoed Beheer PBG B.V., over Nieuw Koningsduin

Lees hier het verhaal.