Menu

Creatief in oplossingen voor stad en bewoner

Ruimte is schaars. En vanwege veranderende behoeften vraagt de invulling van binnenstedelijke gebieden steeds vaker om vernieuwing. Met oog voor de gewenste oplossingen én de realiteit weten we raad met complexe ontwikkelingsvraagstukken.

''Met binnenstedelijke ontwikkeling dragen we bij aan krachtige, levendige binnensteden.''

Integrale aanpak

Binnenstedelijke ontwikkeling gaat verder dan een goed concept en flexibel bouwproces. Het vergt kennis. Oog voor mogelijke planmatige en financiële risico’s. En niet te vergeten: ervaring met zowel ontwikkeling als de uiteindelijke realisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en integrale aanpak zijn we een partner die ontzorgt in het complete proces.

We begrijpen als geen ander dat de communicatie met bewoners en andere belanghebbenden van essentieel belang is. We betrekken hen dan ook het liefst vanaf het begin bij het proces. Zo organiseren we meedenksessies om iedereen een stem te geven. Om zo samen tot iets heel moois te komen. Voor stad én inwoner.

Verhalen

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons ervaren.

Ronald Schneider, wethouder Stedelijke Ontwikkeling en Integratie Rotterdam, over De Nieuwe Admiraliteit

Lees hier het verhaal.

Peter van Haagen, wethouder Financiën & Grondzaken, Economie, Wonen en Sport in de gemeente Pijnacker, over Ackershof

Lees hier het verhaal.

Projecten waar we trots op zijn!

Rotterdam

IkKralingen

Pijnacker

Ackershof