Menu

Datum: 17-09-2019

De eerste bewoners namen deze week de sleutel in ontvangst van hun woning in Landrijk 9, onderdeel van de woonontwikkeling Ackerswoude in Pijnacker. Het zijn de eersten van 30 woningen van het nieuwbouwproject die in de komende weken worden opgeleverd. In totaal worden er ruim 1.000 woningen gerealiseerd in het nieuwe woongebied Ackerswoude.

Hoogwaardig woongebied
Pijnacker wordt met Ackerswoude uitgebreid met kwalitatief hoogwaardig woongebied passend bij de de omgeving. Bewoners hebben de sfeer van buiten wonen, maar met alle voorzieningen binnen handbereik. Het is daarmee een antwoord op de grote vraag naar woningen in de regio.

Ackerswoude is een grote gebiedsontwikkeling waarin veel ruimte en aandacht is voor groen en water. Het totale plan Ackerswoude beslaat circa 44 ha. en kent ruim 1.000 woningen. De ruim opgezette woonwijk Ackerswoude heeft een gewilde wijk met een perfecte ligging met goede ontsluitingsmogelijkheden naar Rotterdam, Den Haag en Delft. Pijnacker biedt bovendien zelf voldoende winkels, horeca en scholen.

De wijk heeft een prettige uitstraling, een authentieke sfeer. De hoogwaardige kwaliteit wordt ook toegepast in het nieuw te ontwikkelen gebied. Voor de woningen geldt dat kopers volop de mogelijkheid hebben om de woning naar eigen wensen in te richten. Bovendien zijn de woningen allen erg ruim en is er nagedacht over een prettige woonomgeving met veel groen in de wijk.