Menu

Wonen in de regio Rotterdam

Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam of de omgeving van Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen, herenhuizen, appartementen en kavels in de regio Rotterdam.

Op deze pagina is ons actuele complete woningaanbod te vinden van zowel de stad Rotterdam zelf als haar directe omgeving. Deze pagina wordt voortdurend bijgehouden en het aanbod kan dus per bezoek verschillen. Kom daarom regelmatig terug.

Deze pagina bevat ook veel nieuwbouwprojecten in de directe omgeving van de Maasstad. Want de omgeving van RotterdamĀ  kent ook heel veel leuke dorpen en steden waar het heerlijk wonen is. Met Rotterdam naast de deur kun je daarheen zo vaak en wanneer je maar wilt.

Onderstaand ons actuele woningaanbod in Rotterdam en haar omgeving.

Neem ook eens een kijkje bij het complete woningaanbod van ABB:

Complete woningaanbod ABB

''Wonen in Rotterdam, Maassluis, Spijkenisse, of een andere topplek vlakbij de Maas?''

Filter op

Wonen in de regio Rotterdam

Hierboven heeft u ons aanbod van de huizen in Rotterdam en haar directe omgeving kunnen bekijken. ABB helpt u namelijk graag bij het vinden van een fijne, veilige woonomgeving in de regio Rotterdam. Een thuis waar je jezelf kan zijn.

En dat thuis kan op veel plekken zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan Pijnacker. Bijna grenzend aan Rotterdam. Met een eigen randstadrail waarmee je binnen enkele minuten in Rotterdam zelf bent. En het dorp Maassluis kent de voordelen van het wonen in een pitoresk dorp, maar vanaf hier sta je ook zo in de grote stad Rotterdam. Laat je eens verrassen door de mooie omliggende plekken en hun verrassende kwaliteiten. En dat hoeft niet te betekenen dat je niet alsnog kunt genieten van Rotterdam. Want alle projecten op deze pagina zijn gelegen in de nabije omgeving van Rotterdam.

''Meer over wonen in Rotterdam en omgeving''

Geen mens is gelijk en geen huis hetzelfde

Geen mens is gelijk en geen huis hetzelfde. Vandaar dat we bij ABB bewust kiezen voor duurzame woningen met een eigen gezicht. De mogelijkheden voor het personaliseren van onze woningen zijn eindeloos.

''Volop keuzes!''