Menu

Wonen in de regio Drechtsteden

Op zoek naar een nieuwe woning in de Drechtsteden of haar directe omgeving? Bekijk hier ons aanbod rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen, herenhuizen, appartementen en kavels in de regio.

Op deze pagina is het actuele en complete woningaanbod van ABB Bouwgroep te vinden in de Drechtsteden, waartoe Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam behoren. Maar ook het woonaanbod dat wij in portefeuille hebben in de directe omgeving van deze plaatsen. Ons aanbod veranderd regelmatig en dus ook de projecten op deze pagina. Kom daarom regelmatig langs om de beschikbare projecten in de gaten te houden.

Water is kenmerkend én verbindend in de steden en dorpen in de Drechsteden. De rivieren Beneden-Merwede, De Noord en De Oude Maas komen in het hart van de regio samen. De Drechtsteden vormen, na Rotterdam en Amsterdam, het derde maritieme knooppunt van Nederland. Het is hier heerlijk én centraal wonen. De regio zelf heeft vele voorzieningen en de grote steden van Nederland zijn goed bereikbaar.

Onderstaand ons actuele woningaanbod in de Drechtsteden.

Zit hier op dit moment niet het project tussen dat u zoekt? Kijk ook eens naar ons totale woningaanbod.

Complete woningaanbod ABB

''Het is geweldig wonen in de Drechtsteden en haar directe omgeving.''

Filter op

Spetterende Drechtsteden

Hierboven staat ons woonaanbod in de Drechtsteden en haar omgeving. En dat woonaanbod is spetterend.

Spetterend wonen is ook het motto van de visie op wonen in de Drechtsteden. De Drechtsteden zijn aantrekkelijk doordat ze zich onderscheid met bijzondere woonmilieus. Spetterend blijft een goede samenvatting van de kansen die de regio heeft: woonlocaties aan het water en al die bedrijvigheid die
water met zich meebrengt, zoals zeevaart, binnenvaart, scheepsbouw, baggerwerken, jachtbouw, waterrecreatie, kust- en oeverwerken, bruggenbouw, maakindustrie naast engineering en advisering.

De Drechtsteden zijn een karakteristiek gebied midden in de delta van de grote rivieren. Aan deze ligging heeft de regio haar ontstaan te danken.
En nog steeds bepaalt de ligging het beeld: een historische stad, karakteristieke kernen en unieke landschappen er omheen. De combinatie van
stedelijke elementen, hoogwaardige voorzieningen, bereikbaarheid over land, water en per spoor, een hoogwaardig cultureel aanbod, historie, moderne
kennisinfrastructuur, unieke landschappen, maritieme mogelijkheden maken de Drechtsteden tot een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bewoners,
bedrijven en bezoekers. De Drechtsteden bundelen als Stad aan het Water de krachten steeds nadrukkelijker om de mogelijkheden nog beter te benutten. De samenwerkende gemeenten voegen in dit gemeenschappelijke streefbeeld elk hun eigen karakteristieken toe en werken nauw samen aan externe veiligheid, bereikbaarheid, bedrijvigheid, wonen, milieu, groen, ruimte, toerisme en sociaal beleid.

''Meer over wonen in de Drechtsteden en omgeving''

Geen mens is gelijk en geen huis hetzelfde

Geen mens is gelijk en geen huis hetzelfde. Vandaar dat we bij ABB bewust kiezen voor duurzame woningen met een eigen gezicht. De mogelijkheden voor het personaliseren van onze woningen zijn eindeloos.

''Volop keuzes!''