Menu

ABB Coronanieuws – hier verschijnen regelmatig updates

 

>> Update: 08-04-2020

ABB en het Coronavirus – deel 4

Gisteravond, dinsdag 7 april j.l. heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden. Hierin is opgeroepen om ons allemaal aan de eerder gestelde maatregelen te houden. Het coronavirus is nog niet onder controle.

Daarom houden wij de eerder gestelde maatregelen aan. Welke dat zijn, kunt u in de updates hieronder terugvinden.

Wij willen middels dit bericht nog wel onze waardering en dank uitspreken naar de kopers van onze nieuwbouwwoningen, de partijen met wie wij samenwerken en onze opdrachtgevers. Dank voor jullie begrip. Voor jullie geduld. En voor jullie eindeloze inzet. Fijn om te merken dat we in deze tijden van nood samen sterk zijn. En er samen voor gaan! Dank.

ABB Coronanieuws – hier verschijnen regelmatig updates

 

>> Update: 01-04-2020

ABB en het Coronavirus – deel 3

Gisteravond dinsdag 31 maart heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden over het Coronavirus. In deze persconferentie is medegedeeld dat de maatregelen die tot 6 april stonden, verlengd worden tot 28 april. Ook ABB houdt zich uiteraard aan deze maatregelen.

De maatregelen vanuit de rijksoverheid raadplegen? Klik hier.

Vooralsnog heeft ABB haar werkzaamheden nog niet stil hoeven te leggen. Zowel de werkzaamheden op kantoor (veelal ook vanuit huis) als de werkzaamheden op de verschillende ontwikkel- en bouwprojecten in Nederland gaan door. We doen er alles aan om stilstand te voorkomen.

Benieuwd naar de maatregelen die wij treffen op de bouwplaatsen, om door te kunnen bouwen? Klik hier.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij uiteraard nog steeds bereikbaar.

ABB Coronanieuws – hier verschijnen regelmatig updates

 

>> Update: 23-03-2020

ABB en het Coronavirus – deel 2

ABB is nog steeds in bedrijf. Vooralsnog zijn er geen wijzigingen ten opzichte van onderstaande update.

We blijven, zij het hier en daar aangepast, doorgaan met onze werkzaamheden en doen er alles aan om de gevolgen voor een ieder tot een minimum te beperken.

Het is lastig om beloftes te doen in deze onzekere tijd over opleverdata, etc. Maar we proberen zoveel mogelijk onze planningen te handhaven.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij bereikbaar via onze vertrouwde kanalen.

 

ABB Coronanieuws – hier verschijnen regelmatig updates

 

>> Update: 16-03-2020

ABB en het Coronavirus – deel 1

ABB is zich bewust van de situatie waarin ons land zich momenteel bevindt. Daarom hebben ook wij diverse maatregelen getroffen m.b.t. het Coronavirus. Wij houden ons aan de geldende richtlijnen van het RIVM.

Op de website van het RIVM is altijd de laatste informatie terug te vinden. Wij proberen u op deze pagina op de hoogte te houden van de gevolgen binnen ABB en zo duidelijk mogelijk alle relevante informatie te communiceren.

Weten wat deze maatregelen voor u betekenen?

Algemeen

Wij houden de richtlijnen van het RIVM aan. Deze maatregelen zijn er om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken.

Medewerkers
Vanwege de aangekondigde maatregelen rondom het Coronavirus is ook voor de kantoormedewerkers van ABB besloten om zoveel mogelijk thuis te werken. Wij hebben onze systemen zo ingericht dat wij u gewoon te woord kunnen staan, zowel telefonisch als per e-mail.

Voor de bouwplaatsen zijn tevens maatregelen getroffen. Alle collega’s met klachten blijven thuis en de voorschriften vanuit het RIVM worden strikt nageleefd. Maar ook hier ligt het werk niet stil. De werkzaamheden gaan door, zij het met aangepaste regelingen.

Uiteraard zijn wij wel afhankelijk van derden. Door de huidige situatie kunnen leveringen en realisatie onder druk komen te staan. Betrokkenen worden, indien dit het geval is, hierover rechtstreeks geïnformeerd.

Kortom, onze dienstverlening verandert voorlopig niet. Wij zijn bereikbaar en hebben onze werkzaamheden niet stilgelegd. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons via de vertrouwde kanalen bereiken.

Afspraken
Heeft u een afspraak gepland staan bij ons op kantoor of op één van de bouwplaatsen? Dan zal de persoon met wie u deze afspraak heeft, contact met u opnemen.

Bijeenkomsten
ABB heeft alle bijeenkomsten, beurzen, etc. voorlopig opgeschort.

Bent u koper van een van onze woningen

Heeft u een huis bij ABB gekocht? Wij begrijpen dat u wilt weten wat onze maatregelen voor u betekenen. U ontvangt daarom als koper persoonlijk bericht van ons. In dit bericht communiceren wij de laatste stand van zaken per project. Denk aan de gevolgen voor de bouw(tijd), opleveringen, etc. Dit kan per project verschillen. Logischerwijs worden evenementen waar veel mensen samenkomen voorlopig opgeschort, denk aan kijkdagen, informatie-avonden, etc. Ook hierover wordt u geïnformeerd. U kunt uiteraard ook contact opnemen met uw contactpersoon binnen ABB, via het Klantenserviceportaal, zoals u dat normaal gesproken ook van ons gewend bent. Echter, let wel, vanwege de vele vragen die momenteel binnenkomen en het feit dat veel collega’s thuiswerken, kan een reactie op deze manier wat langer op zich laten wachten. Wij willen benadrukken dat alle informatie die wij hebben, zo snel mogelijk gedeeld wordt via directe berichtgeving. Wij willen u dus vragen om u via deze weg te laten informeren.

Heeft u een Servicemelding

Is uw woning al gebouwd en heeft u onze afdeling Service nodig? Uiteraard is deze afdeling gewoon bereikbaar via de normale manier op onze website. Wel hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen voor bezoek aan huis door collega’s. Hiermee houden wij rekening met zowel uw als onze gezondheid. Heeft één van onze medewerkers gezondheidsklachten, dan wordt een andere collega gestuurd. Wij verwachten deze controle ook van u. Heeft u of een van uw gezinsleden en/of andere bewoners/bezoekers van uw woning gezondheidsklachten, verzet dan de afspraak. Sowieso is het verzoek om onze medewerker zoveel mogelijk de ruimte te geven voor de werkzaamheden en de gestelde twee meter afstand in acht te houden.

Samenwerkingspartijen

Bent u een leverancier, ketenpartner, of anderszins aan ABB verbonden?

Wij houden u via rechtstreeks contact met uw contactpersoon binnen ABB op de hoogte. Uiteraard kunt u tussentijds ook contact met ons opnemen, op de wijze die u gewend bent.

 

Uiteraard zijn wij bereikbaar voor vragen en meer uitleg. U kunt ons gewoon bereiken, zoals u dat normaal gesproken van ons gewend bent.

Omdat wij zoveel mogelijk thuiswerken kan het zijn dat u soms op een later moment wordt teruggebeld. Wij hopen op uw begrip.