Menu

 Windroos

De eerste fase: Het gebouw Zuiderbreedte, op de hoek van de Rembrandtlaan en de Nicolaesbeetstraat wordt binnenkort opgeleverd aan de nieuwe bewoners en winkeliers. Nu is het tijd om ook het vervolg van het plein aan te pakken. De volgende fase zal het gebouw Oosterlengte zijn. Het gebouw heeft aan alle zijden voorzien van voorgevels door het invoegen entrees, balkons en ramen. Op het dak van de begane grond hebben de woningen een gezamenlijk dakterras/daktuin. Windroos wordt een plek om te wonen, winkelen en te ontmoeten.

Patrick de Jong van ABB Bouwgroep vertelt u graag meer: 0184 – 495 495. 

''Een plek om te wonen, te winkelen en te ontmoeten: de ideale plek voor uw onderneming!''

  • Eerste fase

    Eerste fase

Ondernemen in Sliedrecht: een aanrader!

In de dynamische en actieve gemeente Sliedrecht vindt u vele voorzieningen, waaronder winkels, welzijnsvoorzieningen, kinderopvang en basis- en middelbare scholen. De gemeente kent een rijk verenigingsleven en biedt de mogelijkheid bijna alle hobby’s en sporten te beoefenen. De sociale samenhang is erg sterk. Mensen kennen elkaar nog en dat tekent de sociale manier waarop inwoners met elkaar omgaan.

Sliedrecht heeft ruim 24.500 inwoners en vervult op winkelgebied een centrale rol in de Alblasserwaard. Het winkelhart van het dorp, het Burgemeester Winklerplein, wordt de komende jaren in een nieuw jasje gestoken en getransformeerd tot een aantrekkelijk woon- en winkelplein, zodat het meer voldoet aan de eisen van deze tijd en de uitstraling krijgt van een volwaardig winkelcentrum. In Sliedrecht is het heerlijk winkelen. Er zijn vier winkelcentra, met name de Kerkbuurt is geschikt voor recreatief winkelen. Er zijn verscheidene zaken met een eigen sfeer en eigen collecties. Verder is er natuurlijk de Sliedrechtse woonboulevard op de Nijverwaard. Wie hier niet slaagt voor meubilair of woonaccessoires, slaagt nergens. Ook gezellig: op woensdag is er markt op het Burgemeester Winklerplein.

 

Meer informatie?

De eerste stappen voor de transformatie van het Burgemeester Winklerplein tot een volwaardig winkel- en woongebied waarmee Sliedrecht weer tientallen jaren vooruit kan, zijn reeds gezet. Het totale centrumplan omvat vier verschillende bouwdelen met appartementen, zorg- en stadswoningen en commerciële ruimten. Het plein wordt opnieuw ingericht met een centraal parkeer- en evenementenplein. De overige bouwdelen en de inrichting van het Burgemeester Winklerplein volgen.

Ook ondernemen in Windroos? Er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Patrick de Jong van ABB Bouwgroep vertelt u graag meer: 0184 – 495 495.