Menu

De parkeergarage

Parkeren in het bruisende hart van Nootdorp! Ideaal voor ondernemers in Mercato, ondernemers in de Parade en voor de bewoners van de appartementen van Mercato. Maar zeker ook geschikt wanneer u in de  omgeving woont! De parkeerplaats biedt eigen plekken. De parkeergarage heeft bovendien een ruime in- en uitrit. De parkeerplaatsen zijn al beschikbaar vanaf € 10.000,- koop of € 75,- /maand huur. Parkeergarage Mercato is een afgesloten, veilige parkeergarage met ruime plekken in het centrum van Nootdorp tegenover winkelcentrum Parade.

Patrick van ABB of Carin van Ruseler vertellen u graag meer!

ABB Ruseler Makelaars

''Parkeren voor bewoners en bezoekers!''

  • Koop of huur uw eigen parkeerplaats!

    Koop of huur uw eigen parkeerplaats!

Afgesloten garage voor bezoekers en bewoners

Wij willen u attenderen op de mogelijkheid van het kopen van parkeerplaatsen bij Mercato aan de overzijde van het winkelcentrum. Mercato biedt een afgesloten parkeergarage welke 24 uur per dag te bereiken is, een brede in- en uitrit heeft en ruime parkeerplaatsen biedt. Geen zorgen om een abonnement dat ingetrokken wordt wanneer bewoners een parkeerplaats willen. Voor slechts € 10.000,– euro v.o.n. bent u de eigenaar van een eigen parkeerplaats. Toegang tot de parkeergarage heeft u via De Markt, aan de overzijde van winkelcentrum Parade.

Heeft u nog vragen? Voor meer informatie kunt u terecht bij ABB Bouwgroep.

Handige documentatie: 
Plattegrond  Meer over de commerciële bedrijfsruimten

Persoonlijk contact:
ABB Bouwgroep Ruseler Makelaars 

 

Meer informatie

Winkelplein Mercato bevat ruimten ten behoeve van detailhandel, dienstverlening en horeca. Bijzonder is de ruimtelijke opzet rond een groot en levendig marktplein, met appartementencomplexen, een parkeergarage en direct aan de overkant winkelcentrum ‘Parade’. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoer voorzieningen zoals een lijnbus en metro. Gelegen te midden van Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer hebben de commerciële bedrijfsruimten een aantrekkelijke, goed te bereiken verzorgingsgebied.

Handige documentatie: 
Plattegrond  Meer over de commerciële bedrijfsruimten

Persoonlijk contact:
ABB Bouwgroep Ruseler Makelaars