Rotterdam Vijverbuurt

Omringd door water & groen op enkele minuten van centrum Rotterdam
Wonen in stijl en met allure. In uw vrije tijd het gras aan uw voeten voelen. Zonder daarvoor dagelijks kostbare uren in de file te staan. De Vijverbuurt is een uniek villapark welke u niet zomaar overal in Nederland aan zult treffen. In De Vijverbuurt, gelegen in de nieuwe woonomgeving Park 16Hoven woont u op niveau.
 
U ervaart dat niet alleen door de schitterende villa’s en de volstrekt unieke locatie. U merkt het ook aan de uitstraling van de rust en ruimte van het villapark als geheel. Omringd door water en groen, terwijl u geniet van de nabijheid van alle gewenste voorzieningen. Binnen enkele minuten staat u in het bruisende centrum van Rotterdam.

Het is rijk & groen wonen in De Vijverbuurt. Dat ervaart u in alles. Om maar wat te noemen worden rondom de waterpartij fraaie, bloeiende magnolia’s geplant. Intiem en besloten wonen in een wereldse stad. Nieuwe Rotterdamse allure in de eeuwenoude polder Zestienhoven.

De Binnensingel uitverkocht!

Inmiddels zijn alle woningen van Vijverbuurt de Binnensingel verkocht.

Deelprojecten

Villapark De Vijverbuurt, gelegen op centrale locatie in Rotterdam, is opgesplitst in 2 deelprojecten. Vijverbuurt De Binnensingel en Vijverbuurt De Villalaan. De Binnensingel is de eerste fase van het project en is volledig uitverkocht.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
  • Van der Werf Makelaardij, tel. 010 4228725
  • Makelaarskantoor Langejan, tel. 010 2720000
  • ABB Ontwikkeling, tel. 0184 495495
  • Park 16Hoven, www.park16hoven.nl
 

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte: